De Quality Nights implementatie
Quality Nights services implementeren in een club of op een dance event is een proces dat gecoacht wordt door onze lokale partners. Het proces verloopt in verschillende fasen. Voorzie minstens 8 weken om te komen tot een mooie implementatie.

HOE WE WERKEN

Hoewel iedere uitgaanslocatie anders is, hebben we een manier gevonden om via een 4 stappen proces te komen tot een mooie implementatie van Quality Nights.

 • VOORBEREIDING

  Overleg met focus op welke services al worden aangeboden, hoe dat gebeurt en wat er beter kan.

 • AAN DE SLAG

  Trainingen worden ingepland, services worden uitgewerkt en aangeboden in de uitgaanslocatie.

 • BEKENDMAKING

  De services worden zichtbaar bekend gemaakt in de uitgaanslocatie. Iedereen mag het weten. Dit is een nieuwe Quality Nights locatie.

 • EVALUATIE & OPVOLGING

  Minstens éénmaal per jaar brengt de lokale partner een bezoek aan de uitgaanslocatie. Afspraken worden overlopen, waar nodig wordt bijgestuurd.

VOORBEREIDING

De lokale partner plant een overleg met de manager van de uitgaanslocatie, bij voorkeur in de uitgaanslocatie. Tijdens dit gesprek komen volgende onderdelen aan bod.

AAN DE SLAG

In deze stap worden alle afgesproken services in de uitgaanslocatie uitgewerkt en aangeboden.

CLUBS

EVENTS

BEKENDMAKING

Zodra alle services correct aangeboden worden is het zaak deze services bekend te maken aan het uitgaanspubliek en de nieuwe Quality Nights locatie in the picture te zetten.

IN DE CLUB / OP HET EVENT

Maak alle services duidelijk zichtbaar in de uitgaanslocatie. De preventiepartner bestelt daarvoor de Quality Nights materialen voor clubs | voor events

SOCIAL MEDIA

De uitbater of organisator informeert zijn  bezoekers via social media over Quality Nights. Download de elektronische materialen om Quality Nights bekend te maken. Gebruik deze of andere partytips om verstandig uitgaan aan te moedigen. 

WEBSITE

Voeg het Quality Nights logo toe aan de website van de club of het event. De club of het event staat op deze site in the picture. 

PERS

Plan een persmoment bij de lancering van Quality Nights in een club. Neem Quality Nights mee in het persmoment of de persberichten van het event. 

CLUBS

EVENTS

EVALUATIE & OPVOLGING

Het is belangrijk om minstens éénmaal per jaar de samenwerking te bespreken en eventueel bij te sturen wat anders of beter kan.

QUALITY NIGHTS - BECAUSE WE CARE ABOUT YOU

CONTACTEER ONS