Het Quality Nights label verenigt een 70tal partylocaties over gans België en in Rijsel. Hierbij de details van onze locaties in Vlaanderen.

SERVICES
CLUBS
(DANCE)EVENTS
AANTAL LOCATIES

De Quality Nights Services


Deze zes services moet elke Quality Nights-locatie aanbieden. Daarnaast zijn er ook extra services die de locaties uit eigen beweging kunnen toevoegen.

 • Quality Nights stimuleert clubs en events in Vlaanderen om gezond en veilig uitgaan te promoten.
 • Uitbaters van clubs of promotoren van dance-events kunnen zich engageren door het Quality Nights Charter te ondertekenen.
 • Ze verbinden zich er toe om minstens zes gezondheidsservices aan te bieden aan hun bezoekers. 

QUALITY NIGHTS IMPLEMENTATIE

Quality Nights services implementeren in een club of op een dance event is een proces dat gecoacht wordt door onze lokale en regionale partners. Het proces verloopt in verschillende fasen. Voorzie minstens 8 weken om te komen tot een mooie implementatie.


 • VOORBEREIDING

  Overleg met focus op welke services al worden aangeboden, hoe dat gebeurt en wat er beter kan.

 • AAN DE SLAG

  Trainingen worden ingepland, services worden uitgewerkt en aangeboden in de uitgaanslocatie.

 • BEKENDMAKING

  De services worden zichtbaar bekend gemaakt in de uitgaanslocatie. Iedereen mag het weten. Dit is een nieuwe Quality Nights locatie.

 • EVALUATIE & OPVOLGING

  Minstens éénmaal per jaar brengt de lokale partner een bezoek aan de uitgaanslocatie. Afspraken worden overlopen, waar nodig wordt bijgestuurd.

Quality Nights werkt nauw samen met Safe ‘n Sound. 

Achter de Safe ‘n Sound infostand staan vrijwilligers met dezelfde interesses, levensstijl en ervaringen als andere feestvierders. Safe ‘n Sound geeft info en advies op maat over verstandig uitgaan en over de effecten en risico’s van partydrugs.

QUALITY NIGHTS - BECAUSE WE CARE ABOUT YOU

CONTACTEER ONS